Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya Son Dakika Haber

Malatya haber sitemizde Malatya Türkiye ve Dünya gündeminden haberler ve son dakika gelişmeleri takip etmek editör ve yazarların güncel köşe yazılarını ve analizlerini okumak için doğru adrestesin. 4 hours agoSon dakika.

Malatya son dakika haber
Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar

Ata Ünlüden Bi Hareketine Bakar Hayat Kampanyasına Destek.

Malatya son dakika haber

. Türkiye ve Dünyadan haberlerinde yer aldığı sitemizde güncel ve doğru haberlere yer vermeye çalışıyoruz. Malatya Valisi kurtarma çalışmasının sürdüğünü açıkladı. Son dakika haber. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

1 day agoMalatyada çöken bina son dakika. Gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında tüm detaylarıyla burada. 1 day agoMalatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor. Malatyada 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü.

1 day agoHaber Merkezi 09 Kasım 2021 2047 Son Güncelleme. Halil Umut Melerin verdiği penaltı Burak Yılmazı isyan ettirdi SPOR. Malatyada çöken binayla ilgili gözaltına alınanlar adliyede. Malatya Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor.

09 Kasım 2021 2101 Yeni Şafak. Malatya Haber ile ilgili her türlü güncel gelişmeyi ve son dakika Malatya Haberi hakkındaki en son yazılanları Malatya Haberleri Etiketi altından okuyup izleyin. Malatyada bina neden çöktü. 1 Ölü Yeni Kömürhan Köprüsü Yol Konforunu Artırdı Alçak Saldırıyla İlgili Gözaltı 5.

Malatya ilinde yaşanan güncel gelişmeleri son dakika Malatya haber sayfasından takip edebilir ve ajanslardan gelen haberleri anlık olarak görebilirsiniz. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve. Sarıkeçili Yörüklerinin göçü fotoğraf sanatçısına 2 ödül getirdi TÜRKİYE. Bina yıkıldığında ilk gelen son dakika haberlerinde binanın önceden boşaltıldığı belirtilmişti.

Hayırsever aile Doğanşehir ilçesindeki tüm öğrencilere kışlık kıyafet dağıttı. Malatyada iki katlı binanın çökmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 4 kişiden 3ü tutuklandı. Malatyada katlı bina çöktü 09112021 1715 Son Güncelleme. Bir son dakika haberine göre Malatyada çöken iki katlı bina ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Moldovalı eşiyle 21 yıldır ertelediği nikah. Malatya son dakika haberleri. Güncel ve Son Dakika Malatya ve Türkiye Gündemi Haberleri. Malatya Ticaret Borsası - Son Dakika.

Malatya son dakika gelişmelerini Büyükşehir Gazetesinden takip eder. 1 day agoSon dakika. Malatyada iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. Malatya haber sayfamızda Malatya haberleri okuyabilir Malatya son dakika haberleri ve güncel Malatya gelişmelerini görebilirsiniz.

Ile ilgili yerel haberler Mynette. Sahte aşı kartı skandalında yeni detaylar ortaya çıktı SAĞLIK. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 3 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Edinilen son dakika gelişmesine göre Malatyada düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yeşil reçeteye tabi 9 bin 300 hap ele geçirildi gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

09112021 1719 TAKİP ET Malatya da İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü arama kurtarma çalışmalarına. Malatyada tartıştığı eşini bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Son dakika haberleri. Hekimler art arda istifa ediyor TÜRKİYE.

Ancak gelen yeni haberlere göre binada çok sayıda insan olduğu belirtiliyor. Malatya son dakika haberleri valilik ve belediye açıklamaları duyuruları ilanları ile en son cinayet tecavüz hırsızlık trafik kazası vb. Malatyadan haberleri sizler için iletiyoruz Güzel Malatyamızdan en güzel haberleri sizlere biran önce aktarmak için hep daha çok çalışıyoruz Malatya Haber olarak desteklerinizi her zaman bekleriz. Malatya Kent Haber son dakika haberlerini ve makalelerini SANALBASIN da takip edin.

1 day agoMalatyada çöken binada çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. 1 day agoSon Dakika. Meteoroloji Pazar günü için hava durumu raporunu açıkladı. Ana gündemde maddesi asgari ücret zammı ve artan gıda fiyatları.

Malatya Valisi Aydın Baruş yaralıların sağlık. 2 days agoSon Dakika Haberleri. Malatyada Altın ARA SON DAKİKA Eşi Tarafından Öldürülen Kadın Defnedildi Otomobil Üst Geçidin Ayağına Çarptı. 1618 Barcelonada başlayan Xavi dönemi taraftarı stada sürükledi.

Malatya son dakika haber
Elazig Ve Malatya Depreminde Son Durum Guncel Haber Sondakika News Gundem Afad Deprem Elazig Https Www Yanhaber Com Elazig Ve Malatya Depremind 2020 Haber

Malatya son dakika haber
Son Dakika Haberi Malatya Depremi Cok Siddetli Hissedildi Uzmanlar Nedenini Anlatti Haber Jeoloji Bilgi

Malatya son dakika haber
Malatya Editor Malatya Haber Adli Kullanicinin Www Malatyaeditor Com Panosundaki Pin Trafik Polisi Haber Yat

Malatya son dakika haber
Malatya Nin Imam Hatip Cilesi Iman Haber Yazar

Malatya son dakika haber
Malatya Da Otobus Kazasi 29 Kisi Yaralandi Otobus Kis Haber

Malatya son dakika haber
Son Dakika Kadin Surucu Otomobili Ile Denize Uctu Van Haber Van Haber Van Gazetesi Son Dakika Van Haberleri Vanhaber Vanga Otomobil Kadin Ambulans

Malatya son dakika haber
Malatya Da Gece Saatlerinde Etkili Olan Kar Yagisi Kirsal Kesim Ve Ilcelerde Hayati Olumsuz Etkiledi Kar Kirsal Hayat

Malatya son dakika haber
Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku

Posting Komentar untuk "Malatya Son Dakika Haber"