Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya Bina çöktü

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Merkez Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesinde bulunan ve depremde hasar gören 6 katlı binanın yıkımı için Mehmet Buyruk Caddesinin bir kısmı trafiğe.

Malatya bina çöktü
0ok8m6uobzxbam

Depremde hasar gören bina yıkım sırasında çöktü GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Elazığın Sivrice ilçesinde meydana gelen 68 büyüklüğündeki deprem sırasında Malatyada ağır hasar gören 6 katlı Erdem Apartmanı yıkımı gerçekleştiği sırada bir anda çöktü.

Malatya bina çöktü

. 5 binin üzerinde. Gaziantepte inşaatı yeni tamamlanan bina büyük bir gürültüyle çöktü. Yıkıntı altında kalan olmadığı anlaşılınca enkaz kaldırma çalışması başlatıldı. Cumhuriyet İlkokulunın yanındaki bina çökmesinin ardından sivil savunma ekipleri itfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etti.

1805 08 Ekim 2021. Edinilen bilgilere göre Besni ilçesi Yeni Besni Mahallesinde Ahmet Tileklioğluna ait olduğu öğrenilen 4 katlı bir bina kolonlarından seslerin. Malatya 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gördüğü tespit edilen bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü. Posted on Kasım 9 2021 Author kaya 0.

Haberler Yaşam Haberleri SON DAKİKA Malatyada bina çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Yıkılan bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye Umke Jandarma 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Yan tarafında bulunan binada hasar oluşurken çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıyan. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Çöken binanın yeni tamamlandığı ve içerisinde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken. Gürcistanda 5 katlı bina çöktü Gürcistanın başkenti Batumda bulunan 5 katlı bir binada kısmi çökme meydana geldi.

9 Kasım 2021 Salı 1712 Kaynak. SON DAKİKA Malatyada Bina Çöktü. Malatyadaki Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük mahallesindeki bu bina 68lik Elazığ depreminde büyük hasar aldı. Malatyada metruk bina çöktü.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Malatyanın merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Caddesinde bina çöktü. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar sırasında bina büyük bir gürültü ile çöktü. Kayısı Haber Malatya - Kayısı Haber.

Yıkımı yapılan 6 katlı bina çöktü yan bina hasar gördü. Malatyada metruk bina çöktü. Malatyada 3 katlı bina çöktü. MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı.

Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Malatyada Cumartesi günü yapılan yıkım çalışmalarında 6 katlı apartmanın aniden çökmesi şoka yol açarken çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. 9 Kasım 2021 Salı 1709 Son Güncelleme. Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi.

Depremde hasar gören bina yıkım sırasında çöktü. Malatya 17 C. Bakan Yardımcısı Çataklı yüreklere su serpen haberi verdi. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina kontrollü yıkılırken çöktü.

Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada ağır hasarlı binaların güvenli şekilde yıkılma işlemine başlanıldı. Malatyada bina çöktü. Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü.

SON DAKİKA Malatyada Bina Çöktü. 6 katlı bir bina yıkılacaktı. Malatyada bina çöktü - Son Dakika Haberleri. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken Afad ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı. Adıyamanın Besni ilçesinde kolonlarında çatlak oluşmasından sonra yağmura dayanamayan 4 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Malatyanın En Çok İzlenen Haber Kanalı. 15 Ağustos 2020 1549.

Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü. Merkez Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesinde bulunan ve depremde hasar gören 6 katlı binanın yıkımı için Mehmet Buyruk Caddesinin bir kısmı geçici süreliğine trafiğe kapatıldı. Malatyada bina çöktü Göçük altında kalanların olduğu ihtimaline karşı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi.

Eski ve depreme dayanıksız olduğu belirtilen 2 katlı binanın üst katında kıraathane işletildiğini aktarılırken alt katında iş yerlerinin. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Malatyada 68lik depremde ağır hasar gören bina yıkım esnasında böyle çöktü.

Malatya bina çöktü
G79knqjyqrpjym

Malatya bina çöktü
7g42igz7 Kdlem

Malatya bina çöktü
1byzn4olzmsb5m

Malatya bina çöktü
Emlymyervpe Dm

Malatya bina çöktü
8pdkzko P6 Szm

Malatya bina çöktü
Bwrowwlnxs Kxm

Malatya bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya bina çöktü
0ok8m6uobzxbam

Posting Komentar untuk "Malatya Bina çöktü"